Menu
Det ble funnet enorme mengder sykkeldeler hos mannen. Foto: Politiet.

Sovnet i garasje etter tre dager på amfetaminrus

En mann i 20-årene ble tatt etter et tre fager langt tyveriraid. Han hadde ikke sovet på tre dager og ble funnet sovende i en garasje. Hjemme hos mannen fant politiet enorme mengder sykkeldeler.

Av Egil M Solberg | 08.02.2021 20:36:20

Tyveri: Politiet gjorde det enormt beslaget i en leilighet i Haugesund i september i fjor, melder Haugesunds avis.

I tillegg måtte han i tingretten svare for en rekke andre straffbare forhold.

Det bodde to unge menn i leiligheten på Risøy. De knyttes til flere innbrudd og tyverier i byen. De var også mistenkt for heleri, bedrageri, bruk og besittelse av narkotika samt kroppsskade, skriver avisa.

Den ene mannen ble etter et tre dager langt tyveriraid funnet sovende i en garasje. Da hadde han ifølge avisa vært våken i tre døgn på grunn av amfetaminbruk.

Mannen i 20-årene ble også straffet for å ha benyttet en annen persons kontoopplysninger til å bestille seg et TV fra en nettbutikk, skriver Haugesunds avis.

Han er også dømt for kroppsskade, oppbevaring av narkotika, ulovlig bæring av kniv og oppbevaring av diverse våpen, samt forsøk på å smugle narkotika inn i et fengsel, blir det opplyst.

Han har fått inndratt åtte kniver, to økser, en batong med lys, et samuraisverd, en revolver og et balltre, skriver avisa.

Flere nyheter: