Menu
Alexander Sørloth fikk en smell i venstrefoten i en kamp for Trabzonspor onsdag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sørloth ut med skade da Trabzonspor inntok tabelltoppen

Alexander Sørloth måtte av banen med en smell i venstrefoten bare 15 dager før Norges viktige EM-omspillskamp mot Serbia.

Av NTB | 11.03.2020 20:31:32

Sport: Sørloth ble byttet ut i det 40. minuttet da Trabzonspor slo Yeni Malatyaspor 3-1 på bortebane i den tyrkiske superligaen onsdag kveld.

Ifølge nettstedet 61Trabzonhaber.com dreier det seg om smerter i venstrefoten. Nettstedet skriver også at det vil komme mer informasjon om Sørloths skade etter en MR-undersøkelse torsdag.

Sørloth har hatt en meget god sesong i tyrkisk fotball, der han har scoret 19 seriemål på 25 kamper for Trabzonspor. Trønderen er høyaktuell for en norsk landslagstropp når han er skadefri.

Norge spiller mot Serbia i nasjonsligaomspillets semifinale 26. mars. En eventuell finale spilles mot Skottland eller Israel fem dager senere.

Søndagens 3-1-seier sendte Trabzonspor til topps på den tyrkiske serietabellen. Laget har like mange poeng som toer Basaksehir, men bedre målforskjell.

(©NTB)

Flere nyheter: