reklame for Utvik Autoservice
Menu
Alexander Sørloth ute av karantene. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sørloth ferdig med karantene, klar for trening

Alexander Sørloth forlot onsdag studenthjemmet der han de siste to ukene har sittet i koronakarantene. Nå venter trening med lagkameratene.

Av NTB | 06.05.2020 12:32:30

Sport: Flere tyrkiske medier, blant dem storavisen Millijet, skriver onsdag om at Sørloths karanteneperiode er over. TV-kanalen Iha har bilder av da Trabzonspor-proffen blir hentet av en bil fra egen klubb.

Nordmannen er påført munnbind, og det samme er klubbrepresentantene som henter ham.

Det er usikkert om Sørloth rakk onsdagens trening med lagkameratene, eller om han først er tilbake torsdag. Trabzonspor-spillerne gjenopptok treningsaktiviteten tidligere denne uken.

Etter å ha oppholdt seg i Norge de første ukene etter at viruspandemien satte fotballen på pause, var Sørloth tilbake på tyrkisk jord 22. april.

Da ble måltyven umiddelbart plassert i karantene, i tråd med restriksjonene det tyrkiske innenriksdepartement har innført for personer som ankommer fra utlandet. Karanteneperioden har han tilbrakt i fasiliteter tilknyttet Tyrkias departement for ungdom og idrett.

– Fasilitetene er selvsagt ikke så gode som hjemme, men jeg forventet meg heller ikke så mye. Jeg prøver bare å fullføre karanteneperioden på lik linje med alle andre, sa Sørloth i et intervju med nyhetsbyrået Anadolu nylig.

Når fotballen i Tyrkia kan begynne å rulle igjen er uvisst.

Sørloth er toppscorer i den tyrkiske superligaen med 19 fulltreffere på de 26 serierundene som så langt er spilt. Trabzonspor topper tabellen på bedre målforskjell enn Fredrik Gulbrandsens Istanbul Basaksehir.

(©NTB)

Flere nyheter: