reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Alexander Sørloths overgang til RB Leipzig kan være i boks i løpet av få timer. Foto: Paul McErlane / NTB

Sørloth detaljer unna RB Leipzig-signatur

Alt tyder på at Alexander Sørloth presenteres som Leipzig-spiller i løpet av det neste døgnet. Han gjennomfører angivelig den obligatoriske legesjekken tirsdag.

Av NTB | 22.09.2020 10:53:01

Sport: Overfor TV 2 svarer den 24 år gamle spissen bekreftende på at han gleder seg til å bli presentert som Leipzig-spiller. Kanalens journalist møtte tirsdag morgen Sørloth utenfor et hotell i den tyske byen, der han gikk inn i en bil sammen med RB Leipzigs assisterende sportsdirektør Franziska Pietschmann.

Sørloths Leipzig-kobling har vært kjent i en lengre periode, men det tok noe tid før eierklubben Crystal Palace og utlånsklubben Trabzonspor ble enige om fordelingen av pengene den tyske klubben skal betale for ham. Den fordelingen er nå i boks.

Forrige onsdag kunne VG melde at trønderen hadde satt seg på flyet til Leipzig, og nå skal det gjenstå kun en medisinsk sjekk før han formelt blir tysklandsproff. TV 2 skriver at Sørloth allerede har tatt bildene som skal brukes til offentliggjøringen av overgangen.

– Ja, vi har jo visst om dette i tre uker. Så har det vært noen spennende dager i det siste, hvor ting har dratt litt ut. Men når det nærmer seg, slik det gjør nå, er det klart det er spesielt. Og godt. Både for Alexander og alle rundt, sier spissens far Gøran Sørloth til Adresseavisen.

I RB Leipzig kommer Sørloth inn som erstatter for storscoreren Timo Werner, som ble solgt til Chelsea i sommer. Overgangssummen for den norske spissen skal ligge på rett i overkant av 250 millioner kroner, ifølge tyske og britiske medier.

(©NTB)

Flere nyheter: