Menu
Anja Sønstevold avviste etter søndagens trening at hun er usikker til kampen mot England. Hun fikk bare bruke litt ekstra tid på oppvarming. Foto: Terje Pedersen / NTB

Sønstevold avviser skadetrøbbel: – Jeg er klar!

Anja Sønstevold kom sent til trening søndag og uten fotballsko, rett før journalistene måtte forlate feltet. Etterpå forsikret hun at hun er klar mot England.

Av NTB | 10.07.2022 15:46:51

Sport: – Jeg trengte bare litt ekstra oppvarming og noen ekstra øvelser inne. Jeg har trent fotball i dag, og jeg er klar, sa hun til NTB under mediemøtet etter den lukkede treningen.

Det er de samme problemene som satte henne utenfor de to siste oppkjøringskampene som nå pleies med varsomhet.

– Jeg har hatt litt utfordringer med muskulaturen i venstrebeinet. Det er det samme som før, og det handler om å passe på belastningen, sa hun.

– Vi har et veldig bra medisinsk team som passer på hvor mye vi løper og hvor mye vi blir belastet.

De øvrige 22 i troppen var med på treningsfeltet helt fra start, men det tas gjennom hele turneringen individuelle hensyn i treningsbelastning.

Sønstevold gleder seg til mandagens kamp mot vertsnasjonen.

– Selvfølgelig er jeg spent. Det er en stor kamp mot England på deres hjemmebane, og det blir fullsatt, men mest av alt så gleder jeg meg veldig. Det er gøy å spille en sånn kamp og få matche seg mot de beste, sa hun.

– Så håper vi også å slå godt fra oss. Vi er veldig offensive inn i kampen.

(©NTB)