Menu
Donny van de Beek sliter med spilletiden i Manchester United, men blir værende i Ole Gunnar Solskjærs lag i høst. Foto: Richard Heathcote / Pool via AP / NTB

Solskjærs United beholdt van de Beek – agenten fortviler

Donny van de Beek har spilt lite siden han ankom Manchester United i fjor sommer. Agenten hans er misfornøyd etter at et låneopphold i Everton gikk i vasken.

Av NTB | 01.09.2021 11:22:36

Sport: Ole Gunnar Solskjær hentet midtbanespilleren for rundt 400 millioner kroner etter storspill i Ajax. 24-åringen har ikke spilt et eneste minutt i Premier League denne sesongen og er ikke i troppen til det nederlandske langslaget som møter Norge på Ullevål onsdag.

Nederland-trener Louis van Gaal skal ha gitt van de Beek beskjed om at han trenger å spille mer fast for å få plass på landslaget igjen. En overgang vekk fra Manchester United i sommerens overgangsvindu, enten permanent eller på lån, kunne bidratt til det. Slik gikk det altså ikke.

– Det var interesse fra Italia, Tyskland og England, så det så bra ut. Det var skuffende at United ikke ville samarbeide, sier van de Beeks agent Guido Albers til Voetbal International.

Everton skal ha vært interessert i å hente van de Beek på lån, noe spilleren også ønsket, men Manchester United valgte å beholde ham. Agenten har nok en gang fått lovnader om mer spilletid, men det gjenstår å se hvor mye van de Beek blir brukt av «de røde djevlene».

(©NTB)

Flere nyheter: