Menu
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær må la sin nye spiss bli værende i England når han tar med seg laget til treningsleir i Spania. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix.

Solskjærs nye spiss får ikke dra på treningsleir

Odion Ighalo får ikke bli med når Manchester United drar til Spania på treningsleir. Årsaken er Wuhan-viruset.

Av NTB | 08.02.2020 13:46:17

Sport: Ighalo ble hentet på lån fra den kinesiske klubben Shanghai Shenhua på overgangsvinduets siste dag, 31. januar.

Men når Ole Gunnar Solskjær nå tar med seg spillerne på treningsleir til Spania i Premier Leagues vinterpause, må Ighalo bli igjen i Storbritannia. Årsaken er at Manchester United er usikre på om spilleren får innreisetillatelse til England på grunn av virusfrykt.

– Ighalo blir værende i Manchester ettersom han har kommet fra Kina de siste 14 dagene. På grunn av viruset er vi ikke sikre på om han får lov til å reise inn i England hvis han forlater landet igjen, sier Solskjær til klubbens egen nettside.

Den tidligere Watford- og Lyn-spissen skal bruke tiden med personlig trener og finne seg til rette i sin nye hjemby. Heller ikke Marcus Rashford eller Paul Pogba blir med Solskjær til Spania.

Manchester United, som jakter en topp fire-plassering i Premier League, møter Chelsea i sin neste kamp. Den spilles 17. februar. United ligger på 7.-plass, seks poeng bak Chelsea på den viktige fjerdeplassen.

(©NTB)

Flere nyheter: