Menu
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har troppen klar til europaligafinalen i Gdansk onsdag. Foto: Paul Ellis / AP / NTB

Solskjærs kaptein med i troppen til europaligafinalen

Manchester United-kaptein Harry Maguire er med i Ole Gunnar Solskjærs 26-mannstropp til europaligafinalen i Gdansk mot Villarreal.

Av NTB | 24.05.2021 22:23:18

Sport: United bekrefter de 26 navnene som er med til Polen på sine nettsider mandag.

Solskjærs menn jakter klubbens andre triumf i europaligaen. Den første kom i 2017.

Blant spillerne som er med flyet til Gdansk er kaptein Maguire. Han har slitt med en ankelskade den siste tiden, og i meldingen på klubbens nettsider fremgår det at det fortsatt er lite sannsynlig at forsvarsprofilen blir spilleklar.

Solskjær har sagt at han vil vente til kampdagen med å beslutte om Maguire kan involveres i finalen.

Helt sikkert synes det derimot å være at Anthony Martial ikke blir å se på banen onsdag. Franskmannen har slitt med en kneskade de siste månedene, og er ikke ventet tilbake i spill før senere.

Ungguttene Amad Diallo, Anthony Elanga og Shola Shoretire imponerte da de fikk sjansen i 2-1-seieren over Wolverhampton i Premier League søndag. Trioen er med til Polen og kan få sjansen onsdag.

United kan ha med hele 12 innbyttere til kampen i Gdansk.

David de Gea, Juan Mata, Marcus Rashford og Paul Pogba er de eneste spillerne i kamptroppen som også spilte finalen i 2017.

(©NTB)

Flere nyheter: