Menu
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier at han vil prate med landslagsuttatte spillere om hvorvidt de skal reise dersom de kan havne i karantene. Foto: Matthew Childs, Pool via AP / NTB

Solskjær støtter Klopp – vil prate med de landslagsuttatte

Jürgen Klopp sa onsdag at spillere ikke kan reise på landslagssamling om de må i karantene når de kommer tilbake. Ole Gunnar Solskjær er enig.

Av NTB | 03.03.2021 23:53:25

Sport: Manchester United-manageren fikk spørsmål om Klopps utspill etter 0-0-kampen mot Crystal Palace.

– Det gir ikke mening i å la dem reise om de må være ti dager i karantene når de kommer tilbake. Det er vi som betaler dem. Det er en prat vi kommer til å ha med spillerne, sa Solskjær i intervjuet vist på TV 2.

I Storbritannia er det nå 10 dagers karantene for alle som kommer fra «røde» land.

– Jeg forstår behovene til de ulike fotballforbundene, men dette er en tid hvor man ikke kan gjøre alle til lags, sa Liverpool-manager Klopp ifølge BBC.

– Spillerne lønnes av klubbene, og det betyr at vi må være første prioritet.

Portugal, hele Sør-Amerika og deler av sørlige Afrika er i øyeblikket på Storbritannias liste over røde land.

– Det er ikke helt klart, fordi noen av landene kan komme til å endre kampsted. Vi må vente til siste øyeblikk fordi avgjørelsene ikke er truffet, sa Klopp.

– Jeg tror alle er enige om at vi ikke kan la spillerne reise og så måtte la dem være i karantene på et hotell i ti dager. Det går ikke.

Fifa skal ha sagt at klubbene kan nekte å avgi spillere til landslag dersom de må i karantene i minst fem dager når de vender tilbake.

Den europeiske VM-kvalifiseringen innledes i slutten av denne måneden.

(©NTB)

Flere nyheter: