fbpx
Menu
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United møter Tottenham på Old Trafford onsdag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Solskjær: Spillerne blir ikke påvirket av Mourinhos retur til Old Trafford

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er sikker på at hans spillere ikke vil la seg affisere av at de onsdag møter sin tidligere manager.

Av NTB | 03.12.2019 10:59:54

Sport: Onsdag er José Mourinho tilbake på Old Trafford. Portugiseren ble for snaue to uker ansatt som Tottenhams nye manager, og onsdag skal han forsøke å ta poeng fra klubben han ledet fra 2016 og 2018.

Solskjær tror ikke det vil påvirke hans spillere at de møter sin tidligere manager.

– Jeg tror uansett hvem som trener motstanderlaget at det ikke vil endre motivasjonen deres. De er motiverte for å gjøre det bra for Manchester United fordi de vet at det handler om å bevise hver gang du går ut på banen at du skal få være del av dette i framtiden. Når du putter drakten på, har det ikke noe å si hvem du skal møte, du må gi alt sa Solskjær på tirsdagens pressekonferanse ifølge Sky Sports.

– José vil få en god mottakelse. Supporterne vil huske de to og et halvt årene han hadde her. Han vant trofeer, så jeg er 100 prosent sikker på at supporterne, de ansatte og klubben vil ønske ham velkommen, sier Solskjær.

Nordmannen bekreftet videre at midtbanestjernen Paul Pogba fortsatt ikke er klar for en retur etter skadeproblemer. United er på jakt etter en opptur etter to strake uavgjort i ligaen. Både mot Sheffield United og Aston Villa, begge nyopprykkede lag, har storklubben havnet under, snudd kampen og så rotet bort ledelsen.

Manchester United er nummer ni i Premier League. Opp til den viktige fjerdeplassen, som gir spill i neste sesongs mesterliga, skiller det åtte poeng. Tottenham er nummer fem, to poeng foran Solskjærs lag.

Som Manchester United-sjef vant Mourinho både ligacupen og europaligaen i sin første sesong. I sin andre sesong ble han nummer to i Premier League. I den tredje gikk det tyngre, noe som endte med at han fikk sparken i desember 2018. Da kom Solskjær inn.

(©NTB)

Flere nyheter: