Menu
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær tror han mister stortalentet Angel Gomes. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix

Solskjær spår rotterace om mesterligabillettene

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener sju Premier League-klubber fortsatt er med i kampen om de to siste plassene i neste sesongs mesterliga.

Av NTB | 30.06.2020 06:33:17

Sport: Solskjærs formsterke United-mannskap er nummer seks på tabellen når flesteparten av lagene har sju kamper igjen å spille. Opp til Leicester på tredjeplass skiller det seks poeng, mens avstanden til fjerdeplasserte Chelsea er ett poeng mindre.

Wolverhampton er også foran United på tabellen, men har spilt én kamp mer enn Solskjærs elever. Med seier mot Brighton tirsdag er Old Trafford-klubben tilbake på femteplass.

– Det er mange lag som er med i kampen om tredje- og fjerdeplass, sa Solskjær da han fikk spørsmål om utsiktene for mesterligabillett på mandagens pressekonferanse.

Deretter ramset han opp Leicester, Chelsea, Wolverhampton, Tottenham, Arsenal og Sheffield United som utfordrere.

– Det blir spennende, og det må det være for fansen også, sa United-sjefen.

Da han mandag fikk spørsmål om det var noen grunn til at Brighton har vært vriene å slå på bortebane, lød svaret:

– Det er selvfølgelig en grunn. De er et godt lag som gjør det vanskelig for oss. Jeg har ikke vært der selv, så jeg ser fram til det.

United er ubeseiret på 14 kamper foran det som blir et nytt viktig Premier League-oppgjør. Det vil ikke Solskjær ha for mye prat om.

– Du kan snakke om 14 kamper, men vi ser mot den neste. Så lenge du går den i møte vel vitende om at du vant den forrige, er det bra, sa han.

I semifinalen i midten av juli venter Chelsea.

Mandag gikk for øvrig kristiansunderen langt i å bekrefte at unggutten Angel Gomes er ferdig i United. Han er på utgående kontrakt.

Manchester United har reist tomhendte hjem fra bortekampene med Brighton de to siste sesongene. Den trenden vil Ole Gunnar Solskjær gjøre noe med tirsdag.

Lørdag sikret United seg plass i semifinalen i FA-cupen ved å slå Norwich etter ekstraomganger. Det kostet krefter for Solskjærs elever.

(©NTB)

Flere nyheter: