Menu
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær måtte mønstre et B-preget lag mot Leicester og måtte tåle det første serietapet på 16 kamper. Han er svært kritisk til det tøffe kampprogrammet. Foto: Peter Powell, Pool via AP / NTB

Solskjær: – Slik kan det ikke være

Ole Gunnar Solskjær så sitt Manchester United-lag gå poengløs av banen for første gang på lenge da Leicester slo et svært B-preget hjemmelag. Det irriterte ham.

Av NTB | 11.05.2021 22:24:34

Sport: – Det kan ikke bli slik igjen. Vi kan ikke spille torsdag, søndag, tirsdag og torsdag igjen. Det er umulig, og derfor måtte jeg gjøre så mange bytter, sa han til BT Sport etter å ha endret laget på ti plasser fra det som slo Aston Villa søndag.

– Det er uhørt. Det er umulig for spillere å prestere på dette nivået når kampene kommer så tett.

Han så mange lyspunkter i laget.

– Vi fikk en dårlig start, og det er som ventet ettersom vi ikke hadde mulighet til å forberede oss ordentlig. Etter at de scoret hadde vi ikke noe å tape. Vi spilte god fotball, og jeg er fornøyd med det, sa han.

– Du så lederegenskapene til Nemanja (Matic). Mason (Greenwood) så ut som en garvet proff, og han er bare 19, fortsatte han og ga ros også til tenåringene Anthony Elanga (debutant) og Amad Diallo.

– Det så bra ut ved pause, men så fikk de et mål på et hjørnespark som burde vært innkast.

Tapet gjorde at Manchester City er seriemester, og Solskjær gratulerte gjerne.

– De har hatt en fantastisk sesong. Jeg er stolt av at guttene mine hang på så lenge mot et City-lag som hylles som Europas beste, sa han.

– Vi ønsker å ta neste steg, men om vi utfordre dem neste sesong så trenger vi nok et par spillere som forsterker troppen.

(©NTB)

Flere nyheter: