Menu
Ole Gunnar Solskjær liker dårlig at hans Manchester United-lag fra søndag må spille tre Premier League-kamper på fem dager. Foto: Alessandra Tarantino, AP / NTB

Solskjær slakter Uniteds serieprogram: – Uhørt

Etter å ha løst billett til europaligafinalen står Ole Gunnar Solskjærs spillere i Manchester United overfor en knalltøff oppgave: Tre seriekamper på fem dager.

Av NTB | 07.05.2021 00:09:42

Sport: Fra og med søndag spiller laget Premier League-kamp annenhver dag: Aston Villa borte søndag, Leicester hjemme tirsdag og Liverpool hjemme torsdag.

– Det er uhørt. Dette er satt opp av folk som aldri har spilt fotball på dette nivået. Det er fysisk umulig for spillerne, tordnet han overfor BT Sport etter europaligakampen i Roma.

Storkampen mot Liverpool skulle vært spilt sist helg, men ble utsatt på grunn av voldsomme protester mot klubbeierne fra United-supportere. Solskjær er åpenbart ikke fornøyd med plasseringen av det oppgjøret i en allerede tettpakket terminliste.

– De har ikke gitt oss gode kort. Vi kommer til å trenge alle våre spillere i de kampene som venter oss. Det blir kort restitusjonstid, men vi må bli klare, sa han.

Etter de tre nevnte kampene er det bare fem dager til kampen mot Fulham i nest siste serierunde, og så fem nye dager til serieavslutningen mot Wolverhampton. Den spilles tre dager før europaligafinalen mot Villarreal i Gdansk.

(©NTB)

Flere nyheter: