reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Ole Gunnar Solskjær gir Paul Pogba instrukser før franskmannens etterlengtede comeback etter skade. Foto: Matt Childs, AP / NTB scanpix

Solskjær: – Skuffet over at det ikke ble seier

Ole Gunnar Solskjær så sitt Manchester United komme tilbake og sikre ett poeng mot Tottenham, men han synes laget fortjente tre poeng.

Av NTB | 20.06.2020 00:19:12

Sport: – Jeg er litt skuffet over at det ikke ble tre poeng. Fotball er rart. I fjorårets bortekamp mot Tottenham ble vi overkjørt de siste 40 minuttene, men vi vant. I dag var det litt omvendt. Vi presset dem tilbake og skapte sjanser. Jeg synes vi fortjente mer, sa han til Sky Sports etter 1-1-kampen.

Han ga Paul Pogba en halv time i verdensmesterens comeback etter skade og så ham skaffe straffesparket som ga utligning ti minutter før slutt.

– Det var lett å få øye på Pauls bidrag. Han hadde dagens beste pasning, og han sto for dagens beste tekniske prestasjon forut for straffesparket. Han er en av verdens beste spillere, og det er godt å ha ham tilbake. Det var godt å gi ham minutter, og det kommer til å bli flere etter hvert, sa Solskjær.

– Han er tilbake etter 9-10 måneders skademareritt, og alle kan se at han er sulten.

(©NTB)

Flere nyheter: