Menu
Ole Gunnar Solskjær er svært fornøyd med det han har sett av Manchester Uniteds representanter i EM. Foto: Francisco Seco / AP / NTB

Solskjær skryter av egne England-spillere: – Jeg tror de har hjulpet dem mye

England har nådd EM-finalen med sentrale Manchester United-spillere som svært delaktige. Ole Gunnar Solskjær er storfornøyd med formen til spillerne sine.

Av NTB | 11.07.2021 13:39:08

Sport: Det forteller Manchester United-stjernen til klubbens nettsted. Han skryter av forsvarsspillerne Luke Shaw og Harry Maguire, som etter en god sesong i United-trøya har tatt med seg formen hele veien til EM-finalen mot Italia søndag kveld.

– De har vært så solide, hele laget. Jeg tror Luke og Harry har hjulpet dem mye. Det virker ikke som de slipper til sjanser og de har vært veldig robuste, sier Solskjær.

Den tredje Manchester United-spilleren i troppen, Marcus Rashford, har ikke fått like mange sjanser til å vise seg fram i mesterskapet.

Solskjær som har opprettholdt kontakten med spillerne gjennom mesterskapet og har også kommet med råd til Rashford.

– Marcus har måttet være tålmodig, fordi det er så mange andre gode spillere i troppen. Han må bare være klar. Hvis han kommer inn i finalen, er jeg sikker på at han er klar.

Dean Henderson var opprinnelig i England-troppen, men måtte trekke seg med skade. Jadon Sancho skal etter sigende bli United-spiller etter EM.

(©NTB)

Flere nyheter: