reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Martin Ødegaard kan få Premier League-debuten mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Solskjær om Ødegaard: – Kan skape trøbbel for alle lag

Martin Ødegaard kan få Arsenal-debuten hjemme mot Manchester United lørdag. Gjestenes manager Ole Gunnar Solskjær håper han ikke finner formen umiddelbart.

Av NTB | 29.01.2021 15:23:40

Sport: Onsdag ble Ødegaard klar for Arsenal på utlån fra Real Madrid resten av sesongen. Solskjær ønsker 22-åringen lykke til, men satser på at han først slår til etter lørdagens oppgjør i London.

– Martin er en veldig talentfull ung spiller. Vi som har sett ham på landslaget, vet at han kan skape trøbbel for alle lag. Jeg håper at han ikke finner formen lørdag, sa Manchester United-manageren under en pressekonferanse.

– Jeg ønsker han alt det beste. Han er en fin fyr med gode holdninger. Jeg er sikker på at de har gjort en god signering, la Solskjær til.

Kristiansunderen har som manager til gode å slå Arsenal i Premier League. Hans eneste seier mot laget kom i FA-cupen i januar 2019.

I november vant Arsenal 1-0 på Old Trafford. United hadde siden gått ubeseiret i ligaen, men rekken stoppet brått onsdag med et sjokktap i hjemmekampen mot jumbolaget Sheffield United.

På tabellen er Manchester United toer med 40 poeng. Arsenal ligger ti poeng bak på niendeplass.

(©NTB)

Flere nyheter: