Menu
Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med sine gutter etter 2-1-seieren over Aston Villa. Foto: Lindsey Parnaby/ Pool via AP/NTB

Solskjær om gullspørsmålene: – Vi kan ikke ta av ennå

Etter å ha slått Aston Villa 2–1 og kommet opp på samme poengsum som Liverpool, måtte Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær svare på gullspørsmål.

Av NTB | 02.01.2021 00:22:59

Sport: Manchester United er blitt en gullkandidat i Premier League. Etter fredagens seier er det kun målforskjellen som gjør at Liverpool er serieleder foran Solskjærs klubb.

– Jeg er svært glad for tre poeng og fornøyd med prestasjonen, men jeg synes vi skulle avgjort kampen tidligere. Det er mye vi kan forbedre og vi kan ikke ta av ennå, sa Solskjær etter kampen i et intervju vist på TV 2.

– Vi er selvfølgelig fornøyd med det vi gjør for tiden. Vi har forbedret oss mye det siste året. Vi blir bedre og bedre og bedre, sterkere og sterkere, sa Solskjær.

Tidvis utskjelte Paul Pogba var kampens store spiller mot Villa, og ble kåret til banens bestemann.

– Han blir bedre og bedre. Jeg synes han spilte bra i dag, sa Solskjær ifølge BBC.

Nordmannen mener det kommer til å bli svært jevnt i toppen i Premier League. Nå venter store kamper mot Manchester City i ligacupen og Liverpool i serien.

– Vi er blitt bedre. Jeg tror ligaen kommer til å bli svært jevn. Vi må jobbe på og forbedre oss som lag. Hver gang du vinner en kamp tar du et steg framover. Vi må bare legge sammen poengene, de teller like mye. Vi har en stor kamp mot City på onsdag, Liverpool tenker jeg ikke engang på ennå, sa Solskjær.

(©NTB)

Flere nyheter: