Menu
Manchester Uniteds Harry Maguire (t.v.) under FA-cupkampen mot Wolverhampton lørdag. Maguire kan være klar mot Norwich lørdag, sier manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: AP / Rui Vieira / NTB scanpix.

Solskjær: Maguire kan bli klar til Norwich-kampen

Harry Maguries skade er ifølge United-manager Ole Gunnar Solskjær «kun en liten ting», og han kan være tilbake mot Norwich lørdag.

Av NTB | 10.01.2020 11:25:00

Sport: Maguire fikk en skade i en hoftemuskel i FA-cupkampen mot Wolverhampton sist helg, men insisterte på å fullføre ligacupsemifinalen mot Manchester City tirsdag. Han besto ikke en fysisk test før ligacupkampen, og det ble etter City-kampen rapportert at han kunne være ute i en lengre periode.

– Jeg vet ikke hvor de rapportene kom fra. Kanskje har dere blandet sammen med Harry Kane (Tottenham-spilleren er ute i flere måneder). Han (Maguire) skal trene i dag, og så får vi se hvordan han reagerer, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Solskjær har hele tiden hatt tro på at Maguire skulle spille hjemmekampen mot Norwich.

– Jeg er ikke overrasket. Han er en kriger, sa Solskjær.

Jesse Lingard er imidlertid fortsatt ute med skade, i likhet med Scott McTominay og Paul Pogba, som neppe er klare før et stykke ut i februar.

På spørsmål om framtiden for kaptein Ashley Young, som skal være aktuell for Inter Milan, svarte United-manageren:

– Det er mye spekulasjoner, men Ashley har vært fokusert og profesjonell, og jeg tror ikke det kommer til å endre seg, sa Solskjær, som likevel innrømmet at han og kapteinen vil ha samtaler om hva som vil skje fram mot sommeren.

– Vi får se hvor vi er i juni og, vel, vi kan se hvor vi er i februar også, sa Solskjær, som erkjenner at han ikke har spillere å miste med tanke på skadesituasjon og tabellsituasjon.

– Vi trenger dem vi har, sa United-manageren.

(©NTB)

Flere nyheter: