Menu
Joshua King (i midten) scoret mot Manchester United lørdag. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

Solskjær-krisen forverret etter tap for Watford: – Et mareritt

Joshua King var sentral da Watford slo Manchester United 4-1 i Premier League. United-keeper David de Gea var ikke nådig etter nok en nedtur.

Av NTB | 21.11.2021 20:59:46

Sport: United-laget kom fra et tungt 0-2-tap for byrival Manchester City sist, og tapet mot Watford vil gi Ole Gunnar Solskjærs kritikere ytterligere vann på mølla.

Etter kampen applauderte Solskjær de tilreisende United-supporterne og unnskyldte seg med hendene i været.

– Det er naturligvis en stor utfordring for hele klubben. Vi vet at resultatene ikke er gode nok. Selvfølgelig er det noe som er feil, sa Solskjær til Sky Sports etter kampen.

På spørsmål om framtiden hans i United, svarer nordmannen slik:

– Jeg jobber med klubben og har god kommunikasjon. Det får bli mellom oss om klubben har tenkt å gjøre noe.

Emmanuel Dennis storspilte for Watford og leverte ett mål og to målgivende pasninger i oppgjøret. Joshua King scoret sitt femte mål mot gamleklubben.

Bildene viste imidlertid at spanjolen var innenfor feltet da straffen ble tatt. Dermed måtte den bli tatt på nytt. Igjen reddet de Gea, denne gangen ble strafferedningen stående.

Etter 28 minutter fikk imidlertid Watford hull på byllen. Dennis fant King på fem meter, og han satte ballen i mål tett markert av United-forsvaret.

Like før pause ble vondt til verre for United. Sarr mottok ballen ute på siden i sekstenmeteren og hamret den i hjørnet.

– Det var en flau første omgang. Vi kunne ha sluppet inn fire mål. Det var veldig tungt å se laget prestere som i dag. Det er et mareritt, sa United-keeper David de Gea etter kampen.

– Jeg må bare beklage til fansen, fortsatte han.

Etter 70 minutter ble United-kaptein Harry Maguire utvist for to gule kort. På kort nummer to spilte han bort ballen før han klipte ned eks-United-spiller Tom Cleverley.

United hadde store sjanser det siste kvarteret, men João Pedro og Dennis punkterte kampen med hvert sitt kontringsmål på overtid.

Watford kom ut i godt tempo og overrasket et passivt United. Etter ti minutter skaffet Joshua King straffespark til vertene, men det skulle by på drama. Først reddet David de Gea Ismäila Sarrs forsøk, men på returen kom Kiko Femenía og satte ballen i mål.

Nederlenderen Donny van de Beek kom inn til pause for «De røde djevlene», og etter kun fem minutter på banen reduserte han. Cristiano Ronaldo headet ballen inn i feltet, der van de Beek stupte inn 1-2-scoringen.

(©NTB)

Flere nyheter: