Menu
Ole Gunnar Solskjær er ikke tilfreds med dommernes vurderinger av straffesituasjoner den siste tiden. Han antyder at Jürgen Klopps uttalelser har påvirket kamplederne. Foto: Rui Vieira, AP / NTB

Solskjær klandrer Klopp for manglende United-straffer

Ole Gunnar Solskjær hevder at Manchester United får færre straffespark etter at Liverpool-manager Jürgen Klopp uttalte seg om antall United-straffer.

Av NTB | 24.09.2021 16:52:38

Sport: Solskjær var rasende etter at Cristiano Ronaldo to ganger ropte forgjeves på straffespark i 2-1-seieren over West Ham i Premier League sist helg. London-klubben fikk revansj for tapet ved å slå Manchester United ut av ligacupen onsdag, og Solskjær mente at Jesse Lingard burde fått straffespark i den kampen.

I januar hevdet Klopp at United har fått flere straffer i to og et halvt år med Solskjær som manager enn Liverpool har fått i fem år med Klopp, en påstand som viste seg å være feil.

– Vi må bare håpe at vi får det vi fortjener. Vi skulle hatt tre straffespark i de to siste kampene, sa Solskjær fredag.

– Det var en viss manager som begynte å bekymre seg for antall straffespark vi tildeles, og etter det virker det som det sitter litt lenger inn å gi oss avgjørelsene. Jeg har sett en stor, stor forskjell siden da. Men vi må bare la det være opp til dommerne og håpe at de begynner å treffe rett avgjørelser snart.

Lørdag spiller United hjemme mot Aston Villa.

(©NTB)

Flere nyheter: