reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Ole Gunnar Solskjær måtte for tredje gang denne sesongen se sitt Manchester United-lag tape en semifinale, og det etter å ha vasset i sjanser mot Sevilla. Foto: Martin Meissner, AP / NTB scanpix

Solskjær etter tapet: – Trøtte bein, trøtte hoder

Ole Gunnar Solskjær så sine spillere misbrukte sjanse på sjanse, mens Sevilla var dødelig effektive og tok seg til europaligafinale.

Av NTB | 17.08.2020 00:02:39

Sport: – Siden februar har vi vært fantastiske, men det er skuffende å ryke ut. Vi har hatt en lang reise. Det er spennende å jobbe med disse spillerne, men du kunne se hvor slitne de var mot slutten. Det var trøtte bein og trøtte hoder, sa Manchester United-manageren til BT Sport etter semifinaletapet.

– Hvis vi hadde utnyttet sjansene ville vi ha vunnet klart, men slik er det ikke alltid i fotballen. Keeperen deres spilte en fantastisk kamp. Likevel er det skuffende at vi ikke fikk ballen i mål, for vi har spillere med kvaliteten til å greie det.

Det var lagets tredje semifinaletap denne sesongen, og han pekte på at flere spillere mangler rutinen til å takle slike kamper.

– I dag var det tydelig at disse spillerne har en del å lære for å bli stabile nok og mestre det, sa Solskjær, som likte dårlig måten baklengsmålene kom.

– Det første skulle vært innkast til oss, men når vi ikke får det så kan vi ikke slutte å spille. De fikk spille ballen helt over til motsatt side og legge inn, sa han.

– På vinnermålet var det ikke bare det som skjedde i boksen. Hele forspillet var skuffende. Vi burde ha stoppet det tidligere.

Solskjær fikk spørsmål om veien videre.

– Vi må definitivt forbedre oss om vi vil klatre på tabellen og gå hele veien i cupene. Vi har hatt perioder med skader og stor belastning på spillere. Vi søker alltid å forbedre stallen, sa han til BT Sport.

(©NTB)

Flere nyheter: