reklame for smiaa
Menu
Mason Greenwood beklager egen oppførsel. Foto: Mike Hewitt/Pool via AP, File / NTB scanpix

Solskjær-elev beklager karantenebrudd

Manchester United-profilen Mason Greenwood legger seg flat etter at han brøt karantenereglene og ble kastet ut av den engelske landslagstroppen.

Av NTB | 08.09.2020 12:22:58

Sport: Onsdag la United ut en unnskyldning fra 18-åringen på egne nettsider.

– Etter å ha hatt tid til å reflektere rundt hva som skjedde, kan jeg bare beklage til alle for den pinlige situasjonen jeg har forårsaket, sier Greenwood.

– Det var uansvarlig av meg å bryte smittevernprotokollen, som er utarbeidet for å beskytte spillere, ledere og offentligheten, tilføyer han.

Besøket var et brudd på smittevernprotokollen som fastslår at de engelske stjernene skal holde seg skjermet for å hindre smitteutbrudd.

Landslagssjef Gareth Southgate kalte spillernes opppførsel naiv. Greenwood legger seg nå helt flat.

– Jeg vil spesielt beklage overfor Gareth Southgate at jeg har skuffet ham, når han har vist tillit til meg. Jeg lover familien min, fansen, Manchester United og England at jeg har lært en lekse, sier måltyven.

– Jeg er en ung spiller med mye å lære, men jeg er klar over det store ansvaret jeg har når jeg representerer Manchester City og England på dette nivået. Denne gangen tok jeg en dårlig beslutning, og oppførselen min samsvarer ikke med standarden som forventes av meg, skrev han.

Lørdagens kamp mellom Island og England endte 1-0 til britene. Foden og Greenwood fikk begge sin landslagsdebut.

– Denne dårlige vurderingen kommer til å gi meg en verdifull lærepenge. Jeg ønsker Gareth og laget lykke til denne uken, skrev Foden mandag.

Tirsdag møtes Danmark og England i Parken.

Mandag ble det kjent at Phil Foden og Greenwood måtte reise hjem til England mens landslagskollegene forflyttet seg fra Island til Danmark. Årsaken var at duoen skulle ha hatt besøk av to kvinner på laghotellet i Reykjavik, noe kvinnene dokumenterte på bildedelingstjenesten Snapchat.

Manchester City-spiller Foden publiserte allerede mandag kveld en beklagelse der han innrømmer å ha brutt reglene.

(©NTB)

Flere nyheter: