reklame for Sheiken Bowling
Menu
Viktor Hovland leverte mye solid golf på åpningsrunden av PGA-turneringen i Ridgeland, South Carolina. Bildet er fra forrige ukes turnering i Japan. Foto: Tomohiro Ohsumi / AP / NTB

Solid Hovland-åpning i South Carolina

Viktor Hovland kjemper i teten i PGA-turneringen i Ridgeland, South Carolina etter å ha gått åpningsrunden på fire slag under par.

Av NTB | 20.10.2022 20:51:34

Sport: Dermed fortsetter den norske golfstjernen sitt solide spill etter 5.-plassen på PGA-touren i Japan sist helg. Hovland ligger på en delt 9.-plass etter den første runden i Ridgeland.

25-åringen fikk torsdag en pangstart på turneringen med birdier på annet og tredje hull. Deretter ble det sju strake hull på par før han vartet opp med en birdie på det 11. hullet.

Derfra skulle det bli mye opp og ned for Hovland. Han måtte tåle en bogey på 12. hull, men hentet seg inn igjen med nok en birdie på hull 13. En ny bogey på 14. hull ble fulgt opp av to strake birdier.

Runden ble avsluttet med to strake hull på par, og dermed er Hovland to slag bak teten i turneringen.

Amerikanerne Trey Mullinax og Gary Woodland er i delt ledelse på seks slag under par. Bak dem følger seks spillere som har gått første runde på fem slag under par.

(©NTB)

Flere nyheter: