Menu
Oliver Solberg ønsker å få med seg Formel 1-stjerne Lando Norris over til rallysirkuset. Foto: Micke Fransson/TT / NTB

Solberg ønsker å få med seg Norris over til rally-sirkuset

Formel 1-fører Lando Norris røper at han ser en fremtid hvor han byttet ut Formel 1-bilen med rally. Det vil Oliver Solberg hjelpe han med.

Av NTB | 20.08.2022 11:30:41

Sport: – Ring meg, Lando Norris, så kan vi ordne det, skriver Solberg på Twitter og linker til en artikkel om at Norris ønsker å prøve ut rally.

Norris regnes som et av de største talentene i Formel 1-sirkuset og har en lysende fremtid foran seg i McLaren. 22-åringen står allerede med seks pallplasser, men mangler en seier.

– Jeg vil prøve litt rally på et tidspunkt, sa Norris til Motorsport.com.

Solberg kjører for første gang i 2022 i den gjeveste rallyklassen, som heter RC1. 20-åringen har Hyundais tredje bil og ligger som nummer 14 til nå i VM.

– Jeg kan begynne der det ikke er trær. På slutten av året vil jeg bare prøve meg – på et trygt sted! Med dekksperrer på siden, sa Norris.

Briten ville ikke vært den første F1-føreren til å prøve rally de siste årene. Både Valtteri Bottas og Kimi Räikkönen har deltatt i flere rallykonkurranser.

– Jeg må prøve det først, bare for å se hvordan det er. Det ser fantastisk ut, og ja, det er alltid ting i livet jeg ønsker teste ut, sa Norris og utelukket ikke konkurranserally i fremtiden.

(©NTB)

Flere nyheter: