Menu
Landslagssjef Ståle Solbakken ville ikke snakke ned det serbiske mannskapet foran oppgjøret 2. juni. Foto: Terje Pedersen / NTB

Solbakken roser Serbia: – Bredt offensivt arsenal

Norges landslagssjef Ståle Solbakken vil ikke snakke ned Serbia selv om de kommer til oppgjøret i nasjonsligaen uten Juventus-stjernen Dusan Vlahovic.

Av NTB | 28.05.2022 17:01:00

Sport: Vlahovic måtte melde forfall til samlingen grunnet skade. Vlahovic startet sesongen for Fiorentina, men etter en strålende høstsesong meldte han overgang til Juventus i januar. Totalt står han med 29 mål på 45 kamper i alle turneringer i sesongen som var.

– Det offensive arsenalet deres er veldig bredt, sa Solbakken på pressekonferansen foran oppgjøret, og ramset opp blant andre Fulham-spiss Alexandar Mitrovic og Lazios Sergej Milinkovic-Savic.

Mitrovic scoret 43 mål på 44 kaper i ligaen den foregående sesongen, og skal spille Premier League med laget kommende sesong.

Norge skal gjennom fire kamper på elleve dager i nasjonsligaen. Først venter Serbia i Beograd 2. juni. Etter det går turen til Sverige tre dager senere, før samlingen avsluttes med kamper mot Slovenia (9/6) og Sverige (12/6) på Ullevaal.

– Det blir usedvanlig intenst. Etter en lang sesong er det usedvanlig at det kommer fire landskamper. Det er likt for alle. Det gjelder at vi greier å slappe av og at det ikke blir for mye greier rundt, sa Solbakken.

(©NTB)

Flere nyheter: