Menu
Ståle Solbakken burde egentlig ikke vært på Briskeby søndag kveld. Foto: Geir Olsen / NTB

Solbakken brøt innreisekarantenen

Norges påtroppende landslagssjef Ståle Solbakken brøt sin innreisekarantene da han gikk på fotballkamp på Hamar søndag kveld, skriver Dagbladet.

Av NTB | 07.12.2020 14:52:59

Sport: Ettersom Solbakken kom til Norge fra Danmark klokken 13 lørdag 28. november, er han ute av karantenen på ti dager først kommende tirsdag. Likevel var fotballtreneren å se på stadion under HamKam – Briskeby søndag.

«Ved nærmere opptelling er nok det riktig. Ankom lørdag formiddag, tenkte og trodde fredag… Må beklage den», skriver Solbakken i en sms til Dagbladet.

Han hadde sin første arbeidsdag i Norges Fotballforbund mandag. Han er ikke innvilget noe unntak fra karanteneperioden og må fortsatt jobbe hjemmefra.

– Det er mye som har skjedd den siste tiden, og dagene har nok gått litt over i hverandre for vår nye landslagssjef. Ståle har første arbeidsdag hos oss i dag. Vi skal nok bidra til at telling av dager blir godt håndtert fremover, at ni er ni og ti er ti, sier Gro Tvedt Anderssen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i NFF, til Dagbladet.

(©NTB)

Flere nyheter: