reklame for Sheiken Bowling
Menu
Ståle Solbakken er bekymret etter at FC København har tatt bare ett poeng på de tre første seriekampene. Foto: Berit Roald / NTB

Solbakken bekymret over svak seriestart

Ståle Solbakken så sitt FC København ta sesongens første seriepoeng søndag, men han er bekymret over den dårlige poengfangsten i superligaen.

Av NTB | 27.09.2020 22:23:16

Sport: FCK ledet 2-0 på bortebane søndag, men nyopprykkede Vejle utlignet til 2-2 rett før slutt. Med ett poeng er Solbakkens lag nest sist på tabellen og åtte poeng bak erkerivalen Brøndby, som etter 2-1-seier over Horsens er på tabelltopp uten poengtap.

– Det er klart at jeg er meget bekymret. Vi er ikke der vi ønsker å være. Derfor har vi en stor jobb foran oss når vi skal reise oss fram mot europaligakampen torsdag, sa Solbakken.

Peter Ankersen og Kamil Wilczek ga FCK to måls ledelse, men hjemmelaget reduserte rett etter 2-0-målet, og i siste minutt utlignet Raphael til 2-2.

– Det er symptomatisk at vi igjen ga fra oss en ledelse. Vi var ikke dyktige nok i dag, verken med eller uten ball, sa Solbakken.

Torsdag spiller laget for sitt 14. europeiske gruppespill på de 15 siste årene. Kroatiske Rijeka er motstander i siste runde i europaligakvalifiseringen.

I helgen ble det klart at FCK får en god forsterkning i Peter Ankersen, som vender hjem fra italienske Genoa. Det kan behøves.

(©NTB)

Flere nyheter: