Menu
Arkivbilde: Privat

Søker om unntak for koronatiltak

Flytten pub i Haugesund skriver på sin hjemmeside at de må søke om å få avholde den planlagte konserten med Ingenting den 13. mars, til tross for korona-restriksjonen med 100 gjester.

Av Egil M Solberg | 12.03.2020 07:23:12

Koronakrise: Flytten skriver på sin hjemmeside at de har søkt om unntak fra bestemmelsen som ble innført tirsdag denne uken. Er det ventet mer enn 100 gjester må du søke om særskilt unntak.

– Vi har sendt inn søknad, og håper på snarlig svar. Vi tar kontakt med alle billettkjøpere så snart vi vet mer, skriver de på sin Facebook-side onsdag formiddag.

Andre arrangement er avlyst

YesMan skal blant annet arrangere konsert med Veronica Maggio torsdag 19. mars. Men på sine Facebook-sider skriver de at kommunene sine innførte begrensninger også vil påvirke flere av deres arrangement de neste ukene, melder Haugesunds avis.

– Alle som har kjøpt billett vil bli kontaktet direkte med informasjon om det enkelte arrangementet. Vi forventer å ha avklaringer i forhold til de enkelte arrangementene i løpet av onsdag 11. mars, skrev de på Facebook tirsdag ifølge avisa.

Flere nyheter: