Menu
Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix

Søker frivillige helsearbeidere

Kvinnherad kommunen ber om hjelp fra personer med helsefaglig utdanning eller erfaring.

Av Egil M Solberg | 15.03.2020 13:14:31

Koronapandemien: Har du helsefaglig utdanning eller erfaring, men arbeider med helt andre oppgaver i dag? Da håper Kvinnherad kommunen at du registrerer deg via deres digitale skjema.

– Dersom vi kommer i en situasjon der vi mangler personell, tar vi direkte kontakt med deg. Vi tenker i første omgang på helsefagstudenter, medisinstudenter, sykepleierstudenter, vernepleierstudenter, personer med helsefaglig erfaring eller kompetanse (også innen privat sektor), skriv kommunen på sine hjemmesider.

Du kan melde deg her…

I første omgang ønsker kommunen å skaffa seg en oversikt over tilgjengelig helsepersonell i Kvinnherad.

– Kommunen er i en situasjon der personellressurser, særskilt innen helse- og omsorgstjenestene, må disponeres på en mest mulig fornuftig måte. Smittesituasjonen er i stadig endring, og tiltak må kunne tilpasses situasjonen, skriver kommunen.

Helsepersonell i Kvinnherad kommune bør i størst mulig grad, i nåværende situasjon med øket smittefare, unngå å arbeida på flere avdelinger/enheter. Helsepersonell skal heller ikke oppsøke arbeidsplassen sin utenom arbeidsvakten, med mindre annet er særskilt avtalt med ledelsen, forklarer kommunen.

Flere nyheter: