reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Molde-trener Erling Moe måtte se laget sitt tape 1–2 hjemme mot Sogndal søndag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sogndal stanget Molde i senk: – En liten vekker

Regjerende seriemester Molde måtte se seg slått av 1.-divisjonsklubben Sogndal. To mål fra hjørnespark sikret gjestene 2-1-seier i en treningskamp søndag.

Av NTB | 31.05.2020 15:32:50

Sport: Molde leverte ingen spesielt god kamp, og selv om trener Erling Moe byttet ut så å si hele laget i pausen, mente han ikke at det fantes noen unnskyldning for nederlaget.

– Jeg forventer ikke at vi ikke vinner hjemme mot Sogndal. Men jeg visste at det ville bli litt sånn med tanke på samhandling og det på siste tredel. Det kommer ikke som noen bombe når man spiller med to ulike ellevere. Men det er ikke noen unnskyldning for vi skal håndtere det, sa Moe til Romsdals Budstikke.

Kristoffer Hoven sendte gjestene i ledelsen på corner like før pause. Scoringen kom mye takket være svakt keeperspill av Alex Craninx.

Men gjestene var ikke ferdig for dagen. Ti minutter før slutt steg Per-Magnus Steiring til værs på nok et hjørnespark, og han stanget inn den avgjørende 2-1-scoringen for Sogndal. Molde-keeper Oliver Petersen ropte på frispark, men klarte ikke å overbevise dommer Bendik Haarberg.

Han ga Ola Brynhildsen tillit fra start i hans første oppvisning i Molde-trøya etter overgangen fra Stabæk. Unggutten hadde et skudd i nettveggen, noe som var vertenes største sjanse før pause.

Leke James sørget for balanse i regnskapet med et flott volleyskudd halvveis ut i andre omgang. Nigerianeren banket innlegget til Erling Knudtzon i mål.

– Det var nok en liten vekker for oss. Og det kan godt hende at vi har godt av det. Det er bestandig sånn at den siste kampen må man lære av. Vi skal nok gjøre det av denne også, sa Molde-trener Moe om kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: