Menu
Vålerenga-keeper Steffen Søberg storspilte i bortekampen mot Sparta tirsdag. Her fra en tidligere kamp. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Søberg storspilte da Vålerenga tok sin fjerde strake seier

Vålerenga ble hardt presset av Sparta, men halte ved hjelp av en storspillende Steffen Søberg i målet tok gjestene fra Oslo sin fjerde strake seier med 3-2.

Av NTB | 13.10.2020 22:08:01

Sport: Vålerenga er dermed på tabelltopp uten poengtap etter fire kamper i eliteserien ishockey. Jonas Oppøyen, Jørgen Karterud og Filip Gunnarsson scoret målene.

– Sparta er et godt lag, og de var bedre enn oss i dag. Vi vant på en dårlig dag, det er riktig analyse. Vi var gode i undertall, og jeg er veldig fornøyd med full pott, sa Vålerenga-trener Roy Johansen til TV 2.

Sparta vant skuddstatistikken klart i alle tre perioder, og sammenlagt 44-19, men måtte nøye seg med to mål signer Magnus Nilsen og Martin Grönberg. Vålerenga ledet det meste av kampen.

– Jeg synes vi kjørte kampen mer eller mindre i tre ganger 20 minutter. Det var ekstra surt da vi drepte deres fem mot tre i to minutter, og så gjorde de 2-1 akkurat da vi ble fulltallig. I dag synes jeg det var vi som var gode, og vi gjorde dem dårlige. Men Søberg spilte en god kamp, sa Sparta-trener Sjur Robert Nilsen til TV 2.

Vålerenga pådro seg åtte utvisninger mot Spartas fem, men vant undertallsperiodene 1-0. Oppøyen scoret kampens første mål i et mislykket Sparta-powerplay.

– Det ble veldig mange utvisninger, men vi hadde bra boxspill. Det har vi hatt hele sesongen, sa Gunnarsson til TV 2.

(©NTB)

Flere nyheter: