Menu
Marcus Kleveland og de andre norske snowboardkjørerne må klare seg uten viktige støttespillere i starten av OL. Her er Kleveland fra X-Games i Hafjell i 2020. Foto: Geir Olsen / NTB

Smittetrøbbel for snowboardlandslaget – sportsjefen og landslagstreneren holdes hjemme

Snowboardlandslagets sportsjef Per Ivar Grimsrud og hovedtrener Marius Håker, reiser ikke med den norske OL-troppen mandag kveld grunnet smittetrøbbel.

Av NTB | 31.01.2022 07:05:28

Sport: Grimsrud sliter med en forkjølelse, mens Håker er i isolasjon på grunn av smitte i familien, melder NRK.

Dermed går to av de viktigste støttespillerne til de norske snowboarderne glipp av starten av OL i Beijing. De må bli igjen hjemme når den norske OL-troppen reiser fra Oslo klokken 20.00 mandag.

De norske snowboarderne skal i aksjon allerede på lørdag, på lekenes første dag. Da skal Hanne Eilertsen representere Norge i slopestyle-kvalifiseringen på kvinnesiden. Søndag skal mennene kjøre kvalifisering før mandagens finale.

Ståle Sandbech vant OL-sølv i slopestyle i Sotsji i 2014 og er lei seg for at OL-starten går uten to viktige støttespillere.

– Det er jo ikke annet enn veldig kjipt. Det er jo kjipt å ikke ha de som organiserer og legger til rette for oss under konkurranser. Og kanskje den aller viktigste konkurransen, sier Sandbech til NRK.

(©NTB)

Flere nyheter: