reklame
Menu
Ikke siden april har smittetallene i Frankrike vært så høye som nå, og for fjerde dag på rad registrerer myndighetene i landet en økning i antall nye tilfeller. I Paris er området det folk må bruke munnbind, utvidet. Her fra Champs-Élysées. Foto: Kamil Zihnioglu / AP / NTB scanpix

Smittetallene i Frankrike stiger

Ikke siden april har smittetallene i Frankrike vært så høye som nå, og for fjerde dag på rad registrerer myndighetene i landet en økning i antall nye tilfeller.

Av NTB | 15.08.2020 23:47:59

Medisin og helse: Det siste døgnet er det registrert 3.310 nye tilfeller i Frankrike, viser tall fra helsedepartementet, melder Reuters.

Det er det høyeste smittetallet siden midten april, da Frankrike innførte strenge restriksjoner for å stoppe smittespredningen. Gjennomsnittet per dag den siste uken er på 2.000 tilfeller.

Frankrike er ett av flere land i Europa der tallet på nye koronatilfeller øker, og det er for tiden over 250 smitteklynger rundtom i landet.

I alt er mer enn 215.000 mennesker blitt smittet av koronaviruset i Frankrike, og 30.406 har dødd. Landet har 47 koronarelaterte dødsfall per 100.000 innbyggere.

(©NTB)

Flere nyheter: