Menu
Erling Braut Haaland på treningen med herrelandslaget i fotball på Ullevaal stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Slovenia skjelver før møte med «perlen» Haaland

Erling Braut Haaland starter kveldens nasjonsligakamp mot Slovenia med 40 mål denne sesongen. Slovenerne snakker om ham med frykt i stemmen.

Av NTB | 09.06.2022 07:01:00

Sport: Det er Haaland det dreier seg om også i Slovenia. Etter 29 mål for Borussia Dortmund på 30 kamper og elleve landslagsscoringer på sju kamper denne sesongen, skremmer spissen alle.

– Landslaget vårt er for tiden helt på bunn både fysisk og mentalt. Den profesjonelle lederstaben har full jobb med å heve moralen og eliminere feil, skriver avisen Dnevnik.

– Norge har hatt toppspisser som Tore André Flo, John Carew, Ole Gunnar Solskjær og Steffen Iversen, men aldri før en perle som Haaland.

Norges landslagssjef Ståle Solbakken uttalte onsdag at han tror Slovenia kan være bedre enn de siste resultatene skulle tilsi. Han pekte på at slovenerne var lenge med i kampene mot Sverige (0-2-tap hjemme) og Serbia (1-4-nederlag borte).

Norge leder gruppen i nasjonsligaen etter borteseirer mot Serbia og Sverige. Søndag kommer det svenske laget til Ullevaal stadion.

Puljevinneren får plass på seedingsnivå to i EM-kvalifiseringen.

(©NTB)

Flere nyheter: