Menu
Illustrasjonsbilde: NTB

Slik var natten

Jentefest i partytelt, slagsmål på Indre kai, hyttefest ute av kontroll, kun iført underbukse i parkeringshus, overstadig berusede barn og kvinne ville inn på soverommet.

Av Egil M Solberg | 03.07.2021 06:37:21

Politiloggen: Det ble en innholdsrik natt med mange oppdrag for politipatruljene på Haugalandet natt til fredag.

Jentefest i partytelt

Unge jenter i et partytelt i nordre bydel holdt hele nabolaget våkne natt til lørdag. Det ble klaget på hyling og høy musikk. Politiet dro til stedet første gang ved 21.40-tiden og igjen ved 23.10-tiden. En 18 år gammel jente fikk da pålegg om å avslutte festen.

Slagsmål på Indre kai

En mann i 20-årene ble pågrepet etter et slagsmål på kaien i Haugesund ved 01.25-tiden natt til lørdag. Han var først involvert i et slagsmål og ble bortvist fra sentrum. Da han ikke etterkom pålegget, ble han anmeldt, arrestert og overført drukkenskapsarrest.

Hyttefest ute av kontroll

En hyttefest på Røyksund kom ut av kontroll ved 01.30-tiden i natt. En person ble der utsatt for vold og politiet ble dermed kontaktet. Folk fra nabohytta var deltakere på festen da det oppsto en uenighet. Saken ble anmeldt.

Kun iført underbukse i parkeringshus

Politiet fikk ved 01.50-tiden i natt melding om at en halvnaken mann prøvde å ta seg inn i biler ved Byscenen i Haugesund. Der påtraff en politipatrulje en sterkt beruset mann i begynnelsen av 20-årene. Mannen var da så sterkt beruset at han ble kjørt til legevakten.

Overstadig berusede barn

Flere berusede mindreårige ble påtruffet av en politipatrulje ved Esso-stasjonen på Flotmyr litt før klokken 03 i natt. Deres foreldre ble kontaktet. Det er sendt bekymringsmelding til barnevernet.

Truende gjest hamret på døra

Flere gjester ved et utested på Indre kai i Haugesund torde ikke gå ut mens en aggressiv mann sto utenfor. Mannen brølte og hamret på døren og fremsto på en måte som var skremmende for gjestene. Han ble deretter tilsnakket av politiet og pålagt å forlate sentrum.

Kvinne ville inn på soverommet

Politiet fikk ved 04-tiden i natt telefon fra en mann som klaget over at en kvinne forsøkte å ta seg inn på soverommet hans gjennom et åpent vindu. Da hun ikke lyktes, forsvant hun inn i mannens hagestue. Da politiet dukket opp, hadde hun imidlertid forsvunnet.

Flere nyheter: