Menu
*politi
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Slik ble natten

19 menn og 1 dame ble bortvist på grunn av ufin oppførsel i beruset tilstand fra forskjellige byer og sentrumsnære områder i politidistriktet natt til søndag.

Av Egil M Solberg | 10.03.2019 06:18:09

Politiloggen: Som vanlig har det vært en del ordenforstyrrelser natt til søndag som politiet har måtte ta seg av. Det har imidlertid ikke vært noen veldig alvorlige saker i natt.

Snuste seg frem til hasjkaker

Narkotikahunden Micke fikk markering på en mann i slutten av 50-årene ved 01.40-tiden i natt. Mannen var i besittelse av noen småkaker med narkotisk stoff innblandet. Mannen ble tatt med inn til politistasjonen for nødvendige prøver og innrømmet bruk av narkotika. Saken er anmeldt.

Knuste rute på overnattingssted

Det var ved 02.30-tiden at det ble meldt om en knust rute på et overnattingssted i Etne. Politiet rykket ut til stedet og fikk snakket med vitner. Sak er opprettet.

Mulig nesebrudd

En mann i 40-årene ble sendt til legevakten med mulig brudd i nesen etter et slagsmål på Åkrehamn ved 00.50-tiden i natt. To menn hadde da barket sammen i et slagsmål. Gjerningsmannen er i 50-årene. Fornærmede ble sendt til legevakten og mistenkte ble anmeldt.

Urinering på gata

Han var ikke spesielt blyg mannen som åpnet smekken og urinerte foran folk i Leirvik sentrum sendt lørdag kveld. Det var ved 23.50-tiden i natt at en beruset mann i 20-årene ble anmeldt for urinering på Stord.

Flere nyheter: