Menu
*politi
Arkivbilde: Politiet

Slik ble natten

Det har vært en natt uten alvorlige hendelser. Det har vært 13 bortvisninger på grunn av bråk. Det sitter flere personer i arrest for fyll.

Av Egil M Solberg | 15.07.2018 07:15:35

Politiloggen: Resultatet fra nattens festligheter ble 13 bortvisninger i forbindelse med diverse bortvisninger.

– I tillegg sitter fem personer i arrest i Haugesund for fyll, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Slo til dørvakt

En mann ble pågrepet av politiet og satt i arrest etter at han gikk løs på en dørvakt ved Indre kai i Haugesund i natt. Mannen var full og kranglete. Han ble anmeldt for sin oppførsel.

Nektet å forlate byen

En beruset og utagerende mann ble i natt bortvist fra området ved Indre kai i Haugesund. Problemet var at mannen ikke ville fjerne seg fra stedet. Politiet besluttet dermed å anmelde mannen og ta han med for overnatting i drukkenskapsarresten.

Bortvist fra rootsen

Det ble meldt om ordensforstyrrelse på offentlig sted i forbindelse med Vikedal Rootsfestival ved 21.45-tiden lørdag kveld. En mann i 40-årene var kranglevoren og beruset. Han ble bortvist fra Rootsfestival-området.

Skriking i Haraldsgata

Politiet rykket ved 20-26-tiden lørdag kveld ut etter meldinger om krangling og skriking mellom to personer i parken ved Bytunet i Haugesund. To menn i alderen 35- og 37 år skulle ha sloss like forut før politiet kom til stedet. Den eldste mannen ble innbrakt til arresten og anmeldt.

Aggressiv tigging

Politiet fikk ved 18-tiden lørdag kveld inn meldinger om at en mann tigget utenfor en butikk i Sveio. Mannen var veldig pågående og oppførte seg skremmende. Politiet bortviste mannen som er i midten av 30-årene.

Mer av det vanlige

Ellers har politiet i løpet av natten som vanlig måtte bortvise en rekke berusede menn fra Indre kai i Haugesund. Flere er også blitt overnattingsgjest i drukkenskapsarresten, og de kan vente seg et forelegg ved løslatelse.

Det har i løpet av natten også vært noen klager på høy musikk og støy fra diverse boligområdet i politidistriktet.

Flere nyheter: