Menu
zpoliti

Slik ble natten

Truet vekter på Oasen, skremte familie i Etne, husbråk på Bømlo, kastet stein på biler og mange bortvisninger. Dette er overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 11.02.2018 05:59:39

Truet vekter på Oasen
Tidelig lørdag kveld truet en 40 år gammel mann vektere på Oasen og laget kvalm på senteret. De ønsket ham bort fra senteret. Han ble etterhvert pålagt av politiet å forlate stedet.

Skremte familie i Etne
En skremt familie i Etne kontaktet politiet ved 23.55-tiden. De hadde da fått en ukjent person på døren som prøvde å ta seg inn. En politipatrulje rykket ut til stedet og tok kontroll på en sterkt beruset 19 år gammel mann. Vedkommende vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Politipatruljen forsøkte også å kjøre vedkommende hjem, men turen endte opp i arrest i Haugesund i stedet.

Husbråk på Bømlo
Det ble meldt om husbråk på Mosterhamn på Bømlo ved 00.15-tiden i natt. En 22 år gammel mann hadde da sparket og slått etter flere familiemedlemmer. En politipatrulje ble sendt til stedet. De fikk skilte partene. Forholdet endte uten anmeldelse.

Kastet stein på biler
En beruset 39 år gammel mann ble pågrepet i Salhusvegen ved 02.05.tiden i natt. Han hadde da utført skadeverk på to biler ved å kaste stein og knuse bilvinduer. Ved politipatruljens ankomst viste det seg at han også hadde gått til angrep på flere personer i området. Mannen ble anmeldt.

Mange bortvisninger
Det har i løpet av natten vært fem bortvisninger fra sentrum av Haugesund. Fellesnevner er ifølge politiet i hovedsak berusede unge menn mellom 18 og 25 år som ikke vet å oppføre seg. Flere av de bortviste fulgte heller ikke pålegg gitt av politiet, noe som medførte overnatting i arrest og anmeldelse.

Flere nyheter: