Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slagsmål og urinering

Det var natt til søndag en rekke slagsmål, bortvisninger og offentlig urinering på Haugalandet.

Av Egil M Solberg | 06.03.2022 07:09:20

Trafikk: Det var nok å ta seg til for politipatruljene også natt til søndag. Det kan operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt opplyse søndag morgen.

Klokken 23.40 lørdag kveld ble det meldt om bråk ved et utested i Kopervik. En mann i begynnelsen av 20-årene ble da kjørt hjem av politiet.

Ti minutter senere fikk politiet melding om bråk ved et utested på Indre kai i Haugesund. En mann i 20-årene kranglet da med vaktene ved et utested. Mannen nektet å forlate byen da han ble bortvist og ble overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Ved midnatt ble flere politipatruljer sendt til Haraldsgata etter meldinger om slagsmål. En mann i 40-årene var fornærmet i saken. To personer er mistenkt i saken som nå etterforskes ved Haugesund politistasjon.

En overstadig beruset mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 00.50-tiden.

Like etterpå ble en mann i begynnelsen av 20-årene tatt for urinering i sentrum av Haugesund. Han ble anmeldt og bortvist.

Ved 01.40-tiden var det en mann i 20-årene som ble tatt for samme forhold ved Bytunet i Haugesund sentrum. Han ble også anmeldt og bortvist.

Ved 03-tiden ble det igjen meldt om slåssing i sentrumsgatene i Haugesund. Denne gang var flere personer involvert. Tre personer ble bortvist fra sentrum, men ingen ble anmeldt.

Et nytt slagsmål ble meldt ved 03.45-tiden. Denne gang ved Indre kai i Haugesund. En mann 20-årene satte seg da opp mot politiet. Han ble dermed anmeldt og fikk overnatte i drukkenskapsarresten.

En mann i slutten av tenårene fikk politiets oppmerksomhet tidlig søndag morgen. Han forsøkte da å komme seg inn i en bolig i Haugesund der han ikke hørte hjemme. Mannen var sterkt beruset og hadde fått på feil dør.

Utover dette, var det en natt uten de mer alvorlige hendelsene, sier operasjonslederen.

Flere nyheter: