powergym
Menu
Lars Sigvart Hop. FOTO: Privat

Skylder på Haugesunds Avis

- Det er uheldig at Haugesunds Avis bruker en setning fra samtalen og dermed gir inntrykk av at Idrettsrådet eller Idrettsrådets leder er negativ til Fjord Motorpark, sier leder Lars Sigvart Hop.

Av Egil M Solberg | 29.01.2016 14:59:07

– For hele Karmøyidretten og for alle oss som følger Fjord Motorpark tett er det ingen tvil om at dommen fra Gulating lagmannsrett er skuffende. Det er uansett ingen grunn til å tro at det utgjør noe annet enn en forsinkelse, skriver Hop.

Idrettsrådets leder ble bedt om å gi en kommentar til at Tysvær kommune ikke ville gi interkommunal status til Storhall Karmøy på grunn av Motorparkens status som interkommunalt anlegg.

– Det er uheldig at Haugesunds Avis bruker en setning fra samtalen og dermed gir inntrykk av at Idrettsrådet eller Idrettsrådets leder er negativ til motorparken – med videre antydning om at midler bør flyttes over til et annet flott prosjekt, Storhall Karmøy, understreker han.

Idrettsrådet mener kommunene på Haugalandet bør tenke større og ikke begrense seg til tre interkommunale anlegg.

– Anlegg som i stor grad vil trekke til seg brukere fra flere kommuner bør kunne få interkommunal status enklere og dermed trekke mer midler til idretten både fra tipping, nasjonale tilskudd og lokale tilskudd, skriver lederen i Karmøy Idrettsråd.