reklame for smiaa
Menu
Phil Neville kommer ifølge Sky Sports til å gi seg som Englands landslagssjef i fotball for kvinner. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sky Sports: Neville gir seg som landslagssjef

Phil Neville kommer sannsynligvis til å gi seg som Englands landslagssjef i fotball for kvinner, melder Sky Sports. Hans framtid skal avsløres torsdag.

Av NTB | 22.04.2020 19:47:47

Sport: Neville har vært i samtaler med Englands fotballforbund de siste ukene. Han har kontrakt til sommeren 2021. Da skulle England spille EM-sluttspill på hjemmebane, men det mesterskapet er utsatt til 2022 for å unngå kollisjon med andre turneringer som på grunn av viruspandemien er utsatt til 2021.

Neville har hatt jobben siden januar 2018 og hadde opprinnelig stor suksess. Han førte laget til seier i prestisjetunge SheBelieves Cup i USA og deretter til fjerdeplass i VM-sluttspillet.

Siden kvartfinaleseieren mot Norge i VM har laget imidlertid tapt sju av 11 kamper, deriblant et revansjoppgjør mot Norge.

Neville har fortsatt tillit i fotballforbundet, som imidlertid ønsker at samme trener skal lede laget i Tokyo-OL neste år, hjemme-EM i 2022 og VM i 2023. Ifølge Sky Sports vil ikke Neville binde seg så lenge.

Neville har tidligere sagt at han vil gi seg i jobben om han ikke føler tilstrekkelig motivasjon.

(©NTB)

Flere nyheter: