Menu
FOTO: Engevik Byggsenter

Skude Mur selger på Raglamyr

Karmøy-selskapet Skude Mur AS selger sin fagbutikk for ildsteder på Raglamyr. Det er Stord-firmaet Engevik Byggsenter som er kjøperen.

Av Egil M Solberg | 03.02.2020 06:30:54

Næringsliv: For to år siden åpnet Karmøy-selskapet Skude Mur AS butikken Ildstedet på Raglamyr i Haugesund, som er en fagbutikk for ildsteder. Nå har selskapet valgt å selge avdelingen til Stord-firmaet Engevik Byggsenter, melder Stord24.

– Skude Mur og Engevik Byggsenter har vært nære samarbeidspartnere gjennom flere år, og begge selskapene har lenge hatt kjedetilknytning til Ildstedet-kjeden, opplyser Engevik Byggsenter i en pressemelding.

Skude Mur skal drive sine to butikker på Karmøy videre, og vil også fortsette samarbeidet med Engevik Byggsenter.

Utvider i Haugesund

– Vi vil videre utvide butikklokalet til Ildstedet Haugesund, og kommer til å bygge opp en fullskala fagbutikk for flis, ildsted, skifer og utemiljø. På flis vil det bli lagerført sortiment gjennom Flisdesign-kjeden, som er eid av Engevik Byggsenter AS opplyser forhandleren ifølge Stord24.

Den nye butikken på Raglamyr vil ha nyåpning i mars.

Engevik Byggsenter la i 2018 bak seg et rekordresultat. Selskapet omsette da for 86,6 millioner kroner, noe som ga et overskudd på 6,8 millioner kroner. Dette var en markant økning fra 2017, da de omsatte for 62 millioner kroner, skriver avisa.

Flere nyheter: