Menu
Kinobillettene til den nye Spiderman-filmen blir nå revet bort. Fredag er det stor festpremiere. Pressebilde.

«Scream» og «Spiderman» trekker fulle hus

Til tross for pandemi og høye smittetall, strømmer folk nå til kinoene. Det er skrekkfilmen «Scream» som fullere salene og fredag er det premiere på den nye «Spiderman»-filmen. Se trailerne nå!

Av Egil M Solberg | 18.01.2022 21:59:03

Kinofeber: Scream er den mest besøkte skrekkfilmen på lenge og sørger for en god start på kinoåret blant annet på Edda Kino.

Handlingen utspiller seg 25 år etter at en serie brutale mord sjokkerte den rolige småbyen Woodsboro. Nå har en ny morder funnet fram Ghostface-masken. Morderen har pekt seg ut en gruppe tenåringer for å vekke til live hemmeligheter fra byens dødelige fortid.

Spider-Man-feber

Kinoene melder nå også at de aldri tidligere hat solgt så mange billetter så fort som til premierehelga for den nye Spiderman-filmen.

Forhåndssalget startet mandag og filmen «Spider-Man: No Way Home» har premiere fredag.

Forventningene til den tredje Spider-Man-filmen med Tom Holland i tittelrollen er skyhøye – ikke minst etter at filmen ble utsatt med over en måned, etter at den opprinnelig skulle ha premiere 15. desember.

Handlingen: For første gang i kinohistorien er nabolagshelten Spider-Man avslørt, og han kan ikke lenger skille hverdagen fra den risikofylte tilværelsen som superhelt. Når han ber Doctor Strange om hjelp blir situasjonen enda farligere, og tvinger ham til å oppdage hva det virkelig betyr å være Spider-Man.

Flere nyheter: