reklame for Sheiken Bowling
Menu
Den skotske fotballklubben Livingston lar tilhengerne avgjøre keeper Gary Maleys framtid i en avstemning på Twitter. Foto: Matt Rourke, AP / NTB scanpix

Skotsk fotballklubb lar tilhengerne avgjøre keeperens framtid

Den skotske fotballklubben Livingston har skapt oppsikt ved å la tilhengerne avgjøre keeper Gary Maleys framtid i klubben gjennom en avstemning på Twitter.

Av NTB | 26.05.2020 17:32:56

Sport: Den 37-årige målvakten er den eneste deltidsproffen i skotsk eliteserie. «Stretch», som han kalles, har ikke spilt for klubbens førstelag på over to år, men tilhengerne ser ut til å sikre ham ny kontrakt i den neppe helt seriøst mente avstemningen.

– Meget mulig det er første gang dette gjøres i fotballen men vi gir dere sjansen til å avgjøre keeper Gary Maleys framtid. Kontrakten hans løper ut neste måned, og vi lar det være opp til fansen om vi tilbyr «Stretch» en forlengelse, skriver Livingston på sin Twitter-konto.

Under er det to knapper å klikke på: «Ja – tilby ham kontrakt» eller «Nei – få ham ut».

Tirsdag ettermiddag hadde over 165.000 personer avgitt stemme, og ett døgn før fristen går ut vender et klart flertall tommelen opp for veteranmålvakten.

Heldigvis for Maley er tilhengerne vennligere innstilt enn lagkameraten Marvin Bartley, som er aktiv i kommentarfeltet med syrlige kommentarer.

– Han må ut, 100 prosent. Vi kan ikke utvikle oss som klubb med «spillere» som det, sier han i en melding, mens han var raskt ute med svar da en tilhenger meldte at «alder er ingen hindring for denne mannen».

– Ferdigheter er en hindring, for han har ingen, meldte Bartley.

Maley kom til Livingston i 2016, da klubben var på nivå tre i skotsk fotball. Han er tredjevalg og har spilt bare ni kamper for klubben som nå er etablert i eliteserien.

(©NTB)

Flere nyheter: