Menu
Per Ciljan Skjelbred undersøkes torsdag for leggskade. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Skjelbred presentert som RBK-spiller – fortsatt usikker til Stabæk-kampen

Per Ciljan Skjelbred sliter med en leggskade og står i fare for å miste enda en kamp for Rosenborg, men var i perlehumør da han møtte pressen på Lerkendal.

Av NTB | 02.07.2020 14:47:52

Sport: Etter å ha kjørt elbil hjem til Trondheim fra Berlin, har Skjelbred hatt noen rolige dager etter hjemkosten til trønderhovedstaden.

– Det kjennes veldig rart og godt. Det har vært noen gode dager hvor jeg har fått være med familien jeg ikke har sett på veldig lenge, sa Skjelbred i et intervju med Adresseavisen.

Han opplyser deretter at det var 14 uker siden han sist så sine nærmeste. Det har gjort koronapausen ekstra spesiell for lysluggen.

– Det har handlet om å finne på ting. Jeg har blant annet lært meg Playstation for å spille litt mot sønnen min, sa Skjelbred.

Med 239 kamper for trønderne er det kun midtstopperbautaen Tore Reginiussen som står med flere kamper i dagens tropp.

Om Skjelbred spiller mot Stabæk søndag, er usikkert. Han sliter med en muskelskade.

– Vi foretar en sjekk inn mot kamp og trening torsdag, men avgjørelsen blir nok tatt fredag. Da tar vi en absolutt siste sjekk, forteller Rosenborg-lege Reidar Due til Adresseavisen.

På spørsmål om Skjelbred blir klar til helgen, svarer Due: – Vi satser på det, men vi er usikre.

Laget fra Trondheim spilte 1-1 mot Vålerenga onsdag, med Skjelbred som tilskuer fra sidelinjen. Rosenborg har slitt i de første fem rundene av Eliteserien, og står kun med fem poeng.

33-åringen sier det alltid har vært planen å dra hjem. Denne gangen kjentes det riktig ut.

33-åringen pådro seg skaden i sin siste kamp for Hertha Berlin.

<p>(©NTB)</p>

Flere nyheter: