reklame
Menu
Det blir verdenscup i skiskyting i Holmenkollen også i 2021. Foto: Berit Roald / NTB

Skiskyting som planlagt i Holmenkollen i mars

Verdenscupen i skiskyting i Holmenkollen går på de planlagte datoene 18.-21. mars og avslutter dermed den kommende sesongen.

Av NTB | 23.11.2020 16:08:05

Sport: Samtidig er det klart at tsjekkiske Nove Mesto overtar verdenscuphelgen i Beijing som skulle vært et slags prøve-OL foran lekene i den kinesiske hovedstaden i 2022.

Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) har nå spikret kalenderen for siste tredel av sesongen, mens de to første tredelene var klare fra før. Verdenscupåpningen skjer i finske Kontiolahti kommende helg.

Det skal også konkurreres i Hochfilzen (to helger), Oberhof (to helger) og Anterselva før VM i Pokljuka i februar. Sesongen avsluttes med dobbelthelg i Nove Mesto og deretter én verdenscuphelg i Oslo.

– Vi er svært fornøyde med denne avgjørelsen og ser fram til å ønske verdens beste skiskyttere velkommen til Holmenkollen i mars neste år, såfremt situasjonen tillater det. Det er viktig for oss å utarbeide en god smittevernprotokoll slik at arrangementet lar seg gjennomføre i trygge rammer, sier daglig leder Stefan Marx i Holmenkollen Skifestival.

Smittesituasjonen overvåkes og vurderes kontinuerlig, og en endelig beslutning for Kollen-rennene fattes i januar.

(©NTB)

Flere nyheter: