reklame for Utvik Autoservice
Menu
Marianne Skarpnord (til v.) og Tonje Daffinrud var langt fra å greie cuten i Scottish Open i golf. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Skarpnord og Daffinrud utslått i Skottland

Marianne Skarpnord revansjerte seg for torsdagens katastroferunde, men greide ikke cuten i Scottish Open i golf. Det gjorde heller ikke Tonje Daffinrud.

Av NTB | 14.08.2020 19:18:11

Sport: Skarpnord fikk en fæl innledning på turneringen i North Berwick, som inngår både på LPGA- og europatouren for kvinner. Hun brukte hele 80 slag på den første runden, men fredag gikk hun på par (71 slag).

Hun innledet meget godt og var fire slag under par for dagen etter fire birdier på rad fra 5. til 8. hull. Deretter gikk det tyngre, med bogey på 9., 10., 12., 13. og 15. hull, avbrutt av en birdie på 14. hull.

Runden løftet henne noen plasser, men ikke langt nok til å få være med videre i helgen. Hun endte på delt 98.-plass. Med ni slag over par var hun fire fra å greie cuten.

Daffinrud innledet turneringen med en 76-runde og brukte hele 78 slag fredag. Dermed endte hun 12 slag over par etter to runder og endte på delt 119.-plass blant de 144 deltakerne.

Stacy Lewis og Azahara Muñoz er i delt ledelse. De er begge fem slag under par.

(©NTB)

Flere nyheter: