reklame for Utvik Autoservice
Menu
Marianne Skarpnord gikk åpningsrunden tre slag under par på europatouren golf i Tsjekkia. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Skarpnord i tetsjiktet etter åpningsrunden i Tsjekkia

Marianne Skarpnord henger med i tetsjiktet etter seks birdier og tre bogeyer på sin åpningsrunde under kvinnenes europatour golf i Tsjekkia.

Av NTB | 28.08.2020 16:23:20

Sport: Skarpnords 69-runde plasserer henne seks slag bak ledende Emily Kristine Pedersen fra Danmark, som nøyde seg med 63 slag på banen i Beroun og har en luke til de nærmeste rivalene. Skarpnord er på delt 15.-plass etter første dag.

Skarpnord startet sin runde på 10. hull og innledet sterkt med birdie på 11., 12. og 14. hull. Så ble det bogey på 16. og 17. hull før en ny birdie på 18. hull sendte henne to under par halvveis. På siste halvdel ble det bogey på 3. hull, men birdie på 5. og 7. hull.

Maiken Bing Paulsen spilte også bra fredag. Hun var to slag under par da hun måtte avbryte sin runde med to hull igjen å spille på grunn av et truende tordenvær. Hun må fullføre runden lørdag.

Etter å ha spilt sine 11 første hull på par fikk Paulsen til to birdier på 3. og 7. hull før hu måtte gi seg. Hun er foreløpig på delt 24.-plass.

Stina Resen, som var ett slag over par da hun måtte avbryte sin runde med ett hull igjen å spille, er på delt 64.-plass. Madelen Stavnar var den eneste av de norske som ikke fikk det til fredag. Hun er sju over par med tre hull igjen å spille og har på delt 122.-plass bare fem spillere bak seg på lista.

(©NTB)

Flere nyheter: