Menu
Marianne Skarpnord leverer best av nordmennene i Scandinavian Mixed i Sverige. Foto: Heiko Junge / NTB

Skarpnord beste norske i Scandinavian Mixed

Marianne Skarpnord gikk den tredje runden av golfturneringen Scandinavian Mixed to slag under par og er beste norske på fem slag under par totalt.

Av NTB | 11.06.2022 15:45:56

Sport: Hun ligger på en foreløpig delt 37.-plass med ni slag opp til lederen, australske Jason Scrivener. Lørdag ble det en noe svingete runde, der hun fikk fem birdier og tre bogeyer.

Hun startet med birdie på det første hullet og fikk en til på banens femte. Deretter gikk hun på to bogeyer på hull åtte og ni, før det ble en ny birdie på det 11. hullet. Hun måtte tåle en bogey på hull tolv, men på de tre hullene etter ble det to birdier.

Espen Kofstad lå godt an foran den tredje runden med fem slag under par, men han fikk det tungt med to dobbeltbogeyer, to bogeyer og fire birdier. Det sendte ham ned på resultatlisten til en delt 56.-plass på tre slag under par.

Karoline Lund greide cuten på to slag under par med et nødskrik fredag og gikk en runde på ett slag over par lørdag. Hun ligger på delt 63.-plass. Madelene Stavnar greide ikke cuten midtveis.

Scandinavian Mixed er en årlig turnering som arrangeres av de svenske golfikonene Henrik Stenson og Annika Sörenstam. Der deltar både menn og kvinner i samme klasse.

(©NTB)

Flere nyheter: