Menu
Everton og Newcastle møtes i Premier League torsdag kveld. Foto: Richard Sellers / PA via AP / NTB

Skandalescener i Premier League-kamp: Banestormer stripset seg fast i målstolpen

Premier League-kampen mellom Everton og Newcastle måtte stanses i flere minutter fordi en publikummer stripset seg selv fast til en av målstengene.

Av NTB | 17.03.2022 22:10:08

Sport: Den oppsiktsvekkende episoden fant sted noen få minutter ut i annen omgang i torsdagens kamp. Den unge mannen stripset fast halsen sin til Everton-keeper Asmir Begovics høyre stolpe.

En rekke vakter og annet støttepersonell stormet til for å få mannen løs. Etter noen minutter lyktes de med en avbitertang, og banestormeren ble båret bort av fem personer. Samtidig kom en annen tilskuer inn på banen og forsøkte å slå til mannen bak stuntet. Også han ble tatt hånd om av vakter.

Motivasjonen for opptrinnet er ikke fastslått, men det er sannsynlig at det var en demonstrasjon mot det saudiarabiske investeringsfondet som kjøpte Newcastle tidligere i sesongen. Banestormeren var kledd i en t-skjorte der det sto «Just Stop Oil».

. Kampen kunne etter vel fem minutters opphold fortsette på stillingen 0-0. Det er fortsatt stillingen i det 75. spilleminutt.

(©NTB)

Flere nyheter: